P. Jentschura TischleinDeckDich rýchla, bezlepková, BIO večera 800 g / 16 porcií
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prednosti TischleinDeckDich:
- bez lepku
- bez mliečneho cukru (laktózy)
- bez prídavných látok
- chudobný na sodík
- s vysokým obsahom vlákniny
- rastlinný zdroj bielkovín
- bez živočíšnych zložiek
- vhodné tiež pre veganov
- 91% prísad pochádza z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva
Zloženie: Quinoa *, proso *, sušená zelenina 23% (zemiaky *, paradajky *, mrkva *, cibuľa *, pór *, hrášok *), ryža *, bazalka *, pískavica modrá *, pažítka *, petržlen *, ligurček *
* Pôvod z ekologického biologického poľnohospodárstva
RECEPTY
Zdravý recept TischleinDeckDich
(Ako príloha pre 1 osobu)
• 50 g zmesi TischleinDeckDich
• cca 220 ml vody
• bylinná soľ
• prípadne 1 čajová lyžička čerstvého syra (rastlinný alebo prírodný)
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Ohrievame ešte na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút povariť. Občas zamiešame. Následne primiešame bylinnú soľ poprípade čerstvý syr.
Odvážne pečené placky
(Cca. 10 kusov)
• 100 g zmesi TischleinDeckDich
• cca 350 ml vody
• 1 vajce
• 2 polievkové lyžice drobných ovsených vločiek
• bylinná soľ
• čerstvé korenie
• rastlinný tuk, napríklad repkový olej na pečenie alebo kokosový olej
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Následne zmes dobre premiešame s vajíčkom a vločkami, ochutíme bylinnou soľou a korením. Necháme vychladnúť cca 1hodinu. Na panvici rozohrejeme rastlinný tuk. Z hmoty urobíme malé placky a z oboch strán do zlatista na panvici opečieme. Placky chutia najlepšie čerstvé. Hodia sa aj ako príloha napr. k zeleninovému šalátu.
Pikantné plnené šampiňóny
(Na 10 veľkých šampiónov)
• 100 g zmesi TischleinDeckDich
• cca 400 ml vody
• 10 veľkých šampiňónov
• 100 g Crème Fraîche
• bylinná soľ
• čerstvé korenie
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Medzičasom si opláchneme šampiňóny a klobúčik oddelíme od nožičky. Zmes ochutíme bylinnou soľou a korením. Nožičku huby môžeme osmažiť a zmiešať s pripravenou zmesou. Hmotou plníme šampiňóny a zdobíme Crème Fraîche. Šampiňóny pečieme v predhriatej rúre cca 20 minút na 200 °C (v teplovzdušnej rúre na 180 °C ).
Plnená paprika za každým inak
(Na 4 polovičky paprík)
• 100 g zmesi TischleinDeckDich
• cca 400 ml vody
• 2 paprikové struky
• 2 čajové lyžičky čerstvého syra
• bylinná soľ
• čerstvé korenie
• 100 g taveného syra
• čerstvé bylinky podľa chuti
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Hmotu zmiešame s čerstvým syrom, bylinnou soľou a korením. Papriky rozpólime, očistíme, umyjeme a cca 5 minút dusíme. Rozpólené papriky následne naplníme hmotou a posypeme nastrúhaným syrom. V predhriatej rúre pečieme cca 10-15 minút na 200 °C (v teplovzdušnej rúre na 180 °C). Podľa chuti ozdobíme čerstvými bylinkami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bio potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.9 kg |
BIO: | CZ-BIO-004 |
TischleinDeckDich
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.