Najpopulárnejšie a najúčinnejšie produkty P. Jentschury?

Spýtala som sa AI, aké sú najpopulárnejšie a najúčinnejšie produkty P. Jentschury? :-)

A dostala som túto odpoveď:

Podľa môjho vyhľadávania sú najpopulárnejšie a najúčinnejšie produkty P. Jentschury nasledujúce:

MeineBase - zásadito-minerálna kúpeľová soľ. Tento produkt slúži na odkyslenie a regeneráciu pokožky a celého organizmu pomocou zásaditých kúpeľov, spŕch, zábalov, masáží a inhalácií. Obsahuje minerály a stopové prvky, ktoré podporujú detoxikáciu a vitalitu tela. Je vhodný pre všetky typy pleti a vekovej kategórie.

WurzelKraft rastlinný granulát. Tento produkt je zásadotvorná potravina, ktorá obsahuje viac ako 100 druhov rastlín, ovocia, zeleniny, bylín a kvetov. Poskytuje telu dôležité vitamíny, minerály, aminokyseliny, mastné kyseliny a ďalšie živiny, ktoré pomáhajú udržiavať acidobázickú rovnováhu, posilňovať imunitu, zlepšovať trávenie a podporovať regeneráciu buniek. Môže sa konzumovať samostatne alebo ako doplnok stravy.

7x7 KräuterTee bylinný čaj. Tento produkt je zásaditý bylinný čaj, ktorý obsahuje 49 druhov bylín, kvetov, koreňov, plodov a semien. Pôsobí ako prírodný čistič tela, ktorý odstraňuje škodlivé látky z krvi, lymfy, pečene, obličiek a čriev. Zároveň dodáva telu antioxidanty, enzýmy a fytochemikálie, ktoré zvyšujú vitalitu a harmonizujú metabolizmus. Môže sa piť ako nápoj alebo ako súčasť zásaditých kúr.

Dúfam, že vám tieto informácie pomôžu s vašim článkom. Ak máte nejaké ďalšie otázky, rád vám odpoviem :-)

Tak som sa spýtala ďalej, ktoré produkty z našej kategórie pre tvár:

MiraVera pleťová voda. Tento produkt je zásaditá pleťová voda s peroxidom vodíka a 21 éterickými olejmi, ktorá regeneruje, hydratuje a osviežuje pokožku. Môže sa použiť na tvár, krk, dekolt, ruky, nohy a celé telo. Pomáha tiež pri akné, ekzémoch, popáleninách, štiepancoch hmyzom a ďalších kožných problémoch.

Kefka na tvár. Tento produkt je jemná kefa z konských vlasov, ktorá je vhodná na kefovanie tváre, krku a dekoltu. Kefovanie tváre stimuluje prekrvenie pleti, odstraňuje odumreté bunky a nečistoty, a zlepšuje vzhľad a zdravie pokožky.

•  Gua Sha drahý kameň na masáž tváre. Tento produkt je špeciálny kameň, ktorý sa používa na masáž tváre pomocou techniky Gua Sha. Masáž tváre s kameňom pomáha uvoľniť napätie v svalstve, zvýšiť pružnosť a prietok krvi v pleti, a podporiť detoxikáciu a omladenie. Kamene sú dostupné v rôznych druhoch, ako je ametyst, obsidián, nefrit, horský krištáľ a ruženín.

Rozhovor s AI urobila Jana Hrinková :-)