P. Jentschura TischleinDeckDich rýchla, bezlepková, BIO večera 90 g / 3 porcie

€3,60 €4 / 100 g
Vypredané
Možnosti doručenia

Pšeno-zeleninový pokrm s quinoa. Bezlepkový, bez laktózy, zdroj bielkovín, s nízkym obsahom sodíka, vhodný pre veganov. Rýchly, ľahko pripravený, s mnohými receptami.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prednosti TischleinDeckDich:

  • bez lepku
  • bez mliečneho cukru (laktózy)
  • bez prídavných látok
  • chudobný na sodík
  • s vysokým obsahom vlákniny
  • rastlinný zdroj bielkovín
  • bez živočíšnych zložiek
  • vhodné tiež pre veganov
  • 91% prísad pochádza z kontrolovaného ​​biologického poľnohospodárstva

Zloženie: Quinoa *, proso *, sušená zelenina 23% (zemiaky *, paradajky *, mrkva *, cibuľa *, pór *, hrášok *), ryža *, bazalka *, pískavica modrá *, pažítka *, petržlen *, ligurček *

* Pôvod z ekologického biologického poľnohospodárstva

RECEPTY

Zdravý recept TischleinDeckDich

(Ako príloha pre 1 osobu)

• 50 g zmesi TischleinDeckDich

• cca 220 ml vody

• bylinná soľ

• prípadne 1 čajová lyžička čerstvého syra (rastlinný alebo prírodný)

Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Ohrievame ešte na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút povariť. Občas zamiešame. Následne primiešame bylinnú soľ  poprípade čerstvý syr.

 

Odvážne pečené placky

(Cca. 10 kusov)

• 100 g zmesi TischleinDeckDich

• cca 350 ml vody

• 1 vajce

• 2 polievkové lyžice drobných ovsených vločiek

• bylinná soľ

• čerstvé korenie

• rastlinný tuk, napríklad repkový olej na pečenie alebo kokosový olej

Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Následne zmes dobre premiešame s vajíčkom a vločkami, ochutíme bylinnou soľou a korením. Necháme vychladnúť cca 1hodinu. Na panvici rozohrejeme rastlinný tuk. Z hmoty urobíme malé placky a z oboch strán do zlatista na panvici opečieme. Placky chutia najlepšie čerstvé. Hodia sa aj ako príloha napr. k zeleninovému šalátu.

 

Pikantné plnené šampiňóny

(Na 10 veľkých šampiónov)

• 100 g zmesi TischleinDeckDich

• cca 400 ml vody

• 10 veľkých šampiňónov

• 100 g Crème Fraîche

• bylinná soľ

• čerstvé korenie

Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Medzičasom  si opláchneme šampiňóny a klobúčik oddelíme od nožičky. Zmes ochutíme bylinnou soľou a korením. Nožičku huby môžeme osmažiť a zmiešať s pripravenou  zmesou. Hmotou plníme šampiňóny a zdobíme Crème Fraîche. Šampiňóny pečieme v predhriatej rúre cca 20 minút na 200 °C (v teplovzdušnej rúre na 180 °C ).

 

Plnená paprika za každým inak

(Na 4 polovičky paprík)

• 100 g zmesi TischleinDeckDich

• cca 400 ml vody

• 2 paprikové struky

• 2 čajové lyžičky čerstvého syra

• bylinná soľ

• čerstvé korenie

• 100 g taveného syra

• čerstvé bylinky podľa chuti

Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Hmotu zmiešame s čerstvým syrom, bylinnou soľou a korením. Papriky rozpólime, očistíme, umyjeme a cca 5 minút dusíme. Rozpólené papriky následne naplníme hmotou a posypeme nastrúhaným syrom. V predhriatej rúre pečieme cca 10-15 minút na 200 °C (v teplovzdušnej rúre na 180 °C). Podľa chuti ozdobíme čerstvými bylinkami.

Dodatočné parametre

Kategória: Bio potraviny
Hmotnosť: 0.14 kg
BIO: CZ-BIO-004

TischleinDeckDich

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: