P. Jentschura TischleinDeckDich rýchla, bezlepková, BIO večera 90 g / 3 porcie
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prednosti TischleinDeckDich:
- bez lepku
- bez mliečneho cukru (laktózy)
- bez prídavných látok
- chudobný na sodík
- s vysokým obsahom vlákniny
- rastlinný zdroj bielkovín
- bez živočíšnych zložiek
- vhodné tiež pre veganov
- 91% prísad pochádza z kontrolovaného, biologického poľnohospodárstva
Zloženie: Quinoa *, proso *, sušená zelenina 23% (zemiaky *, paradajky *, mrkva *, cibuľa *, pór *, hrášok *), ryža *, bazalka *, pískavica modrá *, pažítka *, petržlen *, ligurček *
* Pôvod z ekologického / biologického poľnohospodárstva
RECEPTY
Zdravý recept „Stolček prestri sa“ (SPS)
(Ako príloha pre 1 osobu)
• 50 g zmesi SPS
• cca 220 ml vody
• bylinná soľ
• prípadne 1 čajová lyžička čerstvého syra (rastlinný alebo prírodný)
Zmes SPS zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Potom zmiešame s bylinnou soľou a poprípade čerstvým syrom.
Odvážne pečené placky
(Cca. 10 kusov)
• 100 g zmesi SPS
• cca 350 ml vody
• 1 vajce
• 2 polievkové lyžice drobných ovsených vločiek
• bylinná soľ
• čerstvý korenie
• rastlinný tuk, napríklad repkový olej na pečenie alebo kokosový olej
Zmes SPS zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Následne zmes SPS dobre premiešame s vajíčkom a vločkami, ochutíme bylinnou soľou a korením. Necháme vychladnúť cca 1hodinu. Rastlinný tuk rozohrejeme na panvici. Z hmoty urobíme malé placky a z oboch strán do zlatista opečieme. Placky chutia najlepšie čerstvé. Ako príloha sa hodia zeleninový šalát.
Pikantné plnené šampiňóny
(Na 10 veľkých húb)
• 100 g zmesi SPS
• cca 400 ml vody
• 10 veľkých šampiňónov
• 100 g Crème Fraîche
• bylinná soľ
• čerstvé korenie
Zmes SPS zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. V medzičase opláchneme šampiňóny a klobúčik oddelíme od nožičky. Zmes SPS ochutíme bylinnou soľou a korením. Nožičku huby môžeme osmažiť a zmiešame so zmesou. Hmotou plníme šampiňóny a zdobíme Crème Fraîche. Šampiňóny pečieme na 200 ° C (v teplovzdušnej rúre na 180 ° C) v predhriatej rúre cca 20 minút.
Plnená paprika za každým inak
(Na 4 polovičky paprík)
• 100 g zmesi SPS
• cca 400 ml vody
• 2 paprikové struky
• 2 čajové lyžičky čerstvého syra
• bylinná soľ
• čerstvý korenie
• 100 g taveného syra
• čerstvé bylinky podľa chuti
Zmes SPS zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Hmotu zmiešame s čerstvým syrom, bylinnou soľou a korením. Papriky rozpolíme, očistíme, umyjeme a cca 5 minút dusíme. Rozpolené papriky následne naplníme hmotou a posypeme nastrúhaným syrom. V predhriatej rúre pečieme na 200 ° C (v teplovzdušnej rúre na 180 ° C) cca 10-15 minút. Podľa chuti ozdobíme čerstvými bylinkami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bio potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.14 kg |
TischleinDeckDich
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.