Krásna a žiarivá pokožka v lete

Chcete mať v lete krásnu a žiarivú pokožku? Tu sú naše osvedčené tipy!

Naša pokožka je s približne dvoma metrami štvorcovými naším najväčším orgánom a citlivo reaguje na vonkajšie vplyvy, ako je UV žiarenie, suchý vzduch, teplo, bodnutie hmyzom, kolísanie teplôt alebo vplyvy prostredia a počasia.

Čo môžeme robiť proti začervenaniu a opuchu, proti nadmernému poteniu, proti svrbeniu v letnom parnom období?

Zásadité aplikácie pomáhajú pokožke vylučovať kyseliny a škodliviny. Naša viackrát ocenená zásaditá starostlivosť o soľ MeineBase robí pokožku jemnou na dotyk a znižuje potenie a opuchy. Chladivé zásadité obklady pomáhajú pri spálení a svrbení.

Najlepší recept na sviežu pleť: Pite dostatok vody a uľavte organizmu pomocou zásaditých kúpeľov v MeineBase. Funguje ako magnet na kyseliny a podporuje prirodzené odkyslenie organizmu a posilňuje lipidový ochranný plášť. Na kúpele, peelingy, masáže a mnoho ďalších zásaditých ošetrení. Tip: Užite si chladivú zásaditú kúpeľ chodidiel vonku – napríklad na terase.



Čo pomáha po bodnutí hmyzom? Odporúčame vlhký, chladný obklad so soľou MeineBase. Ten je skvelý proti opuchom.                 

 

 

 Používajte tiež pleťovú vodu MiraVera bohatú na kyslík. Stará sa a upokojuje začervenanú a namáhanú pokožku napríklad po bodnutí hmyzom alebo po intenzívnom slnení. Sprej MiraVera uľavuje od svrbenia a podporuje regeneráciu namáhanej oblasti pokožky.

 

Omnimolekularita pre krásne opálenie                                                                                                                                       
Nezabudnite tiež na starostlivosť zvnútra. Ak máme nedostatok dôležitých živín, prejavuje sa to aj na vzhľade. Preto odporúčame lyžičku WurzelKraftu niekoľkokrát denne. Rozmanitosť vitálnych látok rastlinného pôvodu nám poskytuje optimálnu všestrannú starostlivosť nielen o pokožku, ale o celý organizmus. WurzelKraft je teiž antialergikom a analgetikom par excellence. Potravina s bio aktívnymi látkami posilňuje a regeneruje organizmus. Okrem toho nám poskytuje všetky potrebné vitamíny a pomáha dosiahnuť závideniahodnú letnú pokožku a dlhotrvajúce opálenie.

  

Vyskúšajte náš Letný balíček pre krásne opálenú a hebkú pokožku 

Letný balíček obsahuje

WurzelKraft 150 g - booster pre skvelé dlhotrvajúce opálenie, zásaditá superpotravina

MeineBase 750 g zásadito-minerálna soľ s pH 8,5 pre pružnú a hebkú letnú pokožku a super peelingový efekt

ZDARMA BasenSchauer 100 ml sprchový gél neutralizuje zvyšky chlóru na pokožke, skvele osvieži a pleť je zamatovo jemná, skvelý po športe a na cesty

Tipy pre zásadité leto:

Zásadité ochladenie pre vaše chodidlá

Kúpele chodidiel so zásadito-minerálnou soľou MeineBase pre osvieženie, ochladenie a upokojenie chodidiel v letnej sezóne pôsobia naozaj zázračne. Náš tip: príjemnej sviežosti dosiahnete pridaním niekoľkých kvapiek osviežujúceho esenciálneho oleja, napr. mätového.

MeineBase pre zamatovo jemnú pleť

Využite MeineBase pre perfektný peeling. Odstráňte odumreté bunky a stimulujte mikrocirkuláciu pokožky – najväčšieho vylučovacieho orgánu a privítajte hladkú letnú pleť! Náš tip: pre obzvlášť jemný peeling vo sprche použite BasenSchauer v kombinácii s MeineBase v pomere 2:1.

Pre nohy ľahké ako pierko po celý deň

Zásadité návleky namočené v MeineBase uvoľňujú jemne a efektívne váš organizmus. Unavené a opuchnuté nohy nemajú šancu.

Dajte zbohom hliníku v deodorantoch

Chcete vyskúšať prírodný deodorant? Zmiešajte štipku MeineBase s trochou vody v dlani a aplikujte do podpazušia. Ostanete svieži celý deň bez upchávania dôležitých potných žliaz.

Zásaditá osviežujúca spŕška

BasenSchauer s vysoko kvalitnými prísadami, ako je aloe vera, prírodnými minerálmi a bylinnými extraktmi pre zamatovo jemnú pleť a svieži pocit po celý deň. Zvlášť po pobyte v bazéne môžu byť na pokožke zvyšky chlóru zásaditou starostlivosťou neutralizované a pokožke sa uľaví. Pre osviežujúci pocit na pokožke

 

 

 

Ochutnajte tiež naše Zásadotvorné organické potraviny. Viac informácií o zásaditej strave sa dočítate tu